Cautare

1918 de rezultate pentru "directia 5 skol" (3.41 secunde)
Totodata, cursul ar putea s-o ia razna oricand, dar in directia opusa, adica in directia cresterii, mai semnalau voci din domeniu.
Totodata, Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor a stabilit ca Society Club este un joc piramidal, astfel ca Directia Generala a Finantelor Publice Prahova, judet in care societatea isi are sediul central, a dispus confiscarea sumelor incasate, in valoare de aproximativ 20,9 miliarde lei.
Nu li s-au pus la dispozitie de catre Directia de Finante Galati mijloace de transport cu care sa se deplaseze acolo unde trebuie sa efectueze controale, fiind nevoiti sa mearga cu masinile proprietate personala si sa plateasca din buzunar motorina sau benzina.
Directia de Comunicare si Relatii Publice a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) ne-a trimis unele precizari cu privire la materialul „Mahindra&Mahindra va prelua 'Tractorul' Brasov“, aparut la 25 august a.c.
Zgomotul, tinut sub observatie In baza datelor furnizate de Agentia de Mediu Galati si Directia de Sanatate Publica, doi inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au elaborat un studiu privind zgomotul in muncipiul Galati, respectiv o harta a strazilor unde se inregistreaza depasiri ale nivelului maxim admisibil la ore e maxima intensitate, respectiv intervalul orar 6.00-18.00.
Contribuabilii-model au posibilitatea de acum inainte sa faca mai putine drumuri catre Directia de Finante Galati, potrivit ordinului Ministrului Finantelor Publice.
Drept urmare, daca unui contribuabil i se impun 57.000 de lei taxa auto (5,7 RON), atunci, in chitanta, vor aparea 6 RON, fractiunea de 0,70 RON rotunjindu-se la 1 RON. ... Directia de Taxe si Impozite adauga 1 RON si percepe in total 7 RON, procedura ilegala.
Statul incearca fara succes sa recupereze macar o parte din sumele pe care Uzina Mecanica Sadu le are catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj.
sapte zone de plaja scoase la licitatie in acest an de catre Directia Apelor Dobrogea - Litoral au ramas tot neofertate si dupa cea de-a doua strigare.
Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala acorda cultivatorilor de legume si cereale numeroase facilitati pentru imbunatatirea conditiilor de trai din zonele rurale. ... Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Constanta deruleaza si anul acesta "Programul Fermierul", iar pana acum au fost depuse 140 de cereri - dosare inregistrate.
Ministerul Administratiei si Internelor prin Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor desfasoara in aceasta perioada actiuni prin care posesorii de vehicule sunt instiintati ca incepand cu data de 1 iulie a.c.
Directia Apelor Dobrogea (DADL) este acuzata de catre Asociatia Patronala Mamaia ca incurajeaza constructiile. ... Ca raspuns la acuzatii, Directia Apelor Dobrogea va verifica reclamatiile depuse de hotelieri.
Dar, pentru ca nervii turistilor sa fie greu pusi la incercare si sa nu uite ca, de fapt, au venit pe litoralul romanesc al Marii Negre, Directia Apele Romane "Dobrogea Litoral" le-a facut acestora o surpriza - sute de tone de alge pe care o mana de angajati ai institutiei se chinuiau sambata si duminica sa le ridice de la malul marii.
Inundatiile din acest an au afectat atat locuinte si gospodarii din Dobrogea, cat si padurile din zona, punand in dificultate Directia Silvica Constanta.
Presedintele AVAS, Razvan Orasanu, a demis vineri, dupa verificarile efectuate de Directia de Control a autoritatii, directorii societatilor Aversa, Imod, Institutul National al Sticlei (INS), Rami Dacia din Bucuresti si Terom Iasi, firme aflate in portofoliul AVAS, pe motivul deficientelor manageriale.
Potrivit datelor furnizate de catre Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Constanta, municipiul Constanta este primul pe lista localitatilor din judet care are cele mai multe familii beneficiare de ajutor social, numarul acestora fiind de 677.
Directia de Agriculturaa si Dezvoltare Ruralaa Galati a raportat ultimele date despre recolta din judet. ... Potrivit raportului din aceastaa saaptaaminaa au fost programate pentru recoltat 5.527 ha de rapitaa, dintre care s-au recoltat 4.598 ha, productia medie realizataa fiind de 1.466 kg/ha.
11.000 de hectare de padure pregatite pentru retrocedare Potrivit informatiilor primite de la Directia Silvica Craiova, pana la aceasta data nu exista o situatie clara cu persoanele care au cerut sa li se inapoieze suprafetele de padure in baza unor documente de certificare a posesiei datand din momentul de dinanintea marii nationalizari (1948), respectiv a celor care au revendicat suprafetele in baza proceselor-verbale de expropriere.
Aceasta intrucat, potrivit declaratiilor facute publicatiei noastre de comisarul sef Victor Popescu, seful Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta, Interpolul nu a reusit inca sa dea de urma lui Oprea, in timp ce Marian Alexandru, prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, ne-a precizat faptul ca, de cand dosarele rambursarilor de ilegale de TVA au ajuns "aproape finalizate" in competenta DIICOT (Directia de Investigare a Crimei Organizate si Terorismului din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie Bucuresti), nici un procuror constantean nu mai detine informatii cu privire la stadiul cercetarilor referitoare la aceste grave cazuri de fraudare a bugetului de stat.
Mare parte a activelor detinute de Compania Nationala a Huilei din Petrosani au fost puse sub sechestru asigurator de Directia Generala a Finantelor Publice Hunedoara, din cauza datoriilor istorice inregistrate la bugetul de stat, chiar daca in ultimii ani CNH a reusit sa-si plateasca datoriile.
google-analytics.com